Barion Pixel
Gynotal szülészeti gél

A Gynotal®, szülést segítő gélt speciálisan a hüvelyi szülés megkönnyítésére fejlesztették ki.

+ 36 30 573 2246, + 36 20 238 3827

gynotal@synovis.hu

1116 Budapest
Hauszmann Alajos u. 3/a

Könnyebb szülés Gynotal
+ 36 30 573 2246, + 36 20 238 3827

gynotal@synovis.hu

1116 Budapest

Hauszmann Alajos u. 3/a

Kövess minket
 

Rólunk írták

Gynotal  >  Rólunk írták

Gynotal® szülészeti gél

Gynotal® szülést könnyítő gél felhasználási tapasztalatai.

Rólunk írták

Örömömre szolgált a Gynotal gél megjelenése, mely a többi hasonló termékkel szemben könnyebben elérhető a kismamáknak. A gél bevezetése óta szüléseim nagy részében használtam, a szülés minden szakaszát érezhetően megkönnyítette, és nagymértékben fokozta a gát és hüvely védelmét. Igyekszem a jövőben is minél több szülésnél alkalmazni a Gynotal gélt.

Dr. Tekse István
Szülész-nőgyógyász szakorvos

Első babám szülésére készültem, félelmeim egyre nőttek, ahogy közeledett a szülés várható ideje. Szerettem volna segíteni a babámnak is az akadályok leküzdésében. Várakozás közben találtam egy tájékoztatót a Gynotal szülészeti gélről. Magammal vittem a szülőszobára. Az orvos és a szülésznő is támogatta az alkalmazását. Sokat segített a tágulási és a kitolási szakban is. Most a 2 hetes kislányom boldog anyukájaként örülök, hogy használtuk a Gynotal szülészeti gélt.

Gál Enikő
Miskolc, 2014.12.08

Bő fél éve használjuk szülőszobánkon a Gynotal szülést könnyítő három fázisú gélt. Leggyakrabban először szülőknél került felhasználásra, akiknél a tágulási szak 8-10, a kitolási szak 1-1,5 óra hosszú is lehet.

Tapasztalataink szerint, a jó időben (3 ujjnyi méhszájnál, jó fájásokkal), a magzat koponyája, és a méhszáj közé az applikátor segítségével felhelyezett „A” jelzésű gél jelentősen oldja a méhszáj rigidségét, és az anyai, illetve magzati szövetek között fennálló súrlódási feszültség csökkentésével lerövidíti a méhszáj eltűnéséig az időt.

A második „A” jelzésű gélt eltűnt méhszájnál helyeztük fel, segítendő a magzat koponyájának áthaladását a csontos szülőcsatornán. A harmadik, „B” jelzésű gél a kitolási szak végén, a hüvelyfal, és a magzat koponyája közé kerül. Segítségével tapasztalataink szerint könnyebben forog a magzati koponya a hüvelyben, csökken a súrlódás okozta sérülés és több esetben tudjuk sérülés nélkül, gátvédelem mellett befejezni a szülést. Kevesebb a hüvelyfal horzsolásos sérülése, a gát rugalmasabb, könnyebben tágul, kevésbé reped, a kitolás rövidebb ideig tart.

Természetesen többedszer szülőknél is használjuk a gélt. Itt nem az idő rövidülése a cél, hanem a súrlódás okozta sérülések elkerülése, miután sokszor a második, harmadik magzat nagyobb súllyal születik, mint az első. Sokkal több esetben érünk el sérülésmentes szülést, mint amikor nem használjuk a gélt.

Összességében nagyon jók a tapasztalataink és nem utolsó sorban a termék ára is elfogadható.

Bihari Tímea
Szülésznő, Róbert Károly Magánkórház

Linkek

Szülészeti gél vélemények tapasztalatok

Gombos Edina kampányfotózás

Hargitai Bea kampányfotózás

Gynotal® szülészeti gél

A Gynotal®, szülést segítő gélt speciálisan a hüvelyi szülés megkönnyítésére fejlesztették ki.

A Gynotal® szülészeti gél összetevőinek köszönhetően hatékonyan lerövidíti a tágulási és kitolási szakaszt, valamint védi a hüvelyfalat és a gátat a sérüléstől, így biztonságosabbá teszi a szülést. A szülészeti gél alkalmazása mellett ritkábban kell gátmetszést végezni és gátrepedés is ritkábban fordul elő.

Tovább
Gynotal szülészeti gél